ελεύθερα βάρη, μηχανήματα δύναμης

Ξέχνα τα απρόσωπα μεγάλα γυμναστήρια.
Έλα στο body Performance και κάνε τη γυμναστική που γνωρίζεις και επιθυμείς και δες τη διαφορά !!

Η προπόνηση με βάρη κάνει καλό στο σώμα, αφού εκτός από το ότι βελτιώνει την εμφάνισή μας, αν μπείτε στη διαδικασία να κάνετε δύο φορές την εβδομάδα ασκήσεις ενδυνάμωσης, τότε μπορείτε να λάβετε πολλαπλά οφέλη. Οι ασκήσεις με ελεύθερα βάρη ενεργοποιούν πολύ μεγαλύτερα τμήματα του μυϊκού συστήματος  αυξάνοντας τον αριθμό των θερμίδων που «καίτε» ακόμα κ όταν βρίσκεστε σε ηρεμία.  Αυτό συμβαίνει γιατί μετά το τέλος κάθε προπόνησής σας με βάρη, οι μύες σας χρειάζονται ενέργεια για να «επισκευάζουν» τις μυϊκές ίνες που καταστράφηκαν, καταναλώνοντας έτσι θερμίδες.
Αν δεν έχετε πειστεί ακόμη, ας δούμε παρακάτω τα συντριπτικά οφέλη της άσκησης με βάρη που ίσως δε γνωρίζατε.

Τονώνει το μεταβολισμό μας. Η προπόνηση με βάρη δεν «καίει» θερμίδες για όσο γυμναζόμαστε, μα συνεχίζει τη διαδικασία αρκετό χρόνο μετά την τελευταία μας άσκηση.

2. Εκτός από το χτίσιμο των μυών μας, η γυμναστική με αντιστάσεις θα σας βοηθήσει να καίτε περισσότερες θερμίδες συνολικά.

3. Προστατεύει τα οστά. Καθώς μεγαλώνουμε, δε χάνουμε μόνο οστική μάζα, αλλά και τα οστά μας γίνονται πιο λεπτά και αδύναμα, κάτι που σημαίνει πως καθίστανται πιο ευάλωτα σε κατάγματα, ειδικά αν μιλάμε και για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Η γυμναστική με βάρη που δίνει έμφαση στα οστά, οδηγεί με τη σειρά της στη δημιουργία νέων κυττάρων, χτίζοντας με αυτόν τον τρόπο οστική πυκνότητα.

4. Διατηρεί το βάρος σας σε κανονικά επίπεδα με την ενεργοποίηση και του μεταβολισμού.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η γυμναστική με βάρη μόνο καλό έχει να κάνει στη ζωή σας.
Ελάτε τώρα στο Body Performance  και ξεκινήστε το δικό σας πρόγραμμα !!

Η δική σου προπόνηση σε περιμένει να ξεκινήσεις. Βάλε στόχους και με τη βοήθεια του trainer θα καταφέρεις να τους εκπληρώσεις.

Συμπλήρωσε άμεσα τα φόρμα παρακάτω και έλα να μας γνωρίσεις κάνοντας μία δοκιμαστική δωρεάν προπόνηση !!