Άσκηση Για Εγκύους

Η γυμναστική για εγκύους, βοηθά να μειωθούν αρκετές ενοχλήσεις και δυσφορίες που μπορεί να βιώσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (όπως ο πόνος στη μέση), βελτιώνουν την ενεργητικότητά σας και βοηθάνε να νιώθετε καλά συναισθηματικά. Μάλιστα, το Αμερικανικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (ACOG) προτείνει να γυμνάζεστε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για άριστη υγεία. Πρώτα η ασφάλεια. Ενώ η γυμναστική είναι σημαντική για σας και το μωρό σας, πρέπει να πάρετε μερικές προφυλάξεις.

Στο BODY PERFORMANCE όταν αναλάβουμε μια τέτοια κατάσταση γίνεται πάντα με τη μορφή personal training έτσι ώστε να υπάρχει πάντα η σωστή καθοδήγηση σωστή επίβλεψη και άμεση επικοινωνία μεταξύ της ασκούμενης και του γυμναστή. Έτσι αποφεύγεται ο κίνδυνος τραυματισμού και όποια δυσφορία νιώσει η ασκούμενη γίνεται άμεσα αντιληπτή από τον προσωπικό γυμναστή.

Το πρόγραμμα εκγύμνασης αλλάζει εβδομάδα-εβδομάδα ανάλογα με την κατάσταση αλλά και την πρόοδο της κύησης.

Πρέπει όλες οι έγκυες να γνωρίζουν ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Κάθε σωματότυπος, διαφέρει και ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του φυσική κατάσταση πριν, μετά αλλά και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τον γυναικολόγο γιατρό της ασκούμενης.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και έλα να μας γνωρίσεις κάνοντας μία δοκιμαστική δωρεάν προπόνηση!!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

    * Απαιτείται