Άυξηση Μυϊκού Όγκου

Το μόνο δεδομένο στη προπόνηση δύναμης αλλά και αύξησης του μυϊκού όγκου είναι η αντίσταση. Το μυϊκό σύστημα καλείτε να υπερνικήσει δυνάμεις επιστρατεύοντας την ισχύ που παράγουν τα άκρα, επιβαρύνοντας έμμεσα και όλες τις άλλες μυϊκές ομάδες

Οι ασκήσεις που βασίζονται στο πρόγραμμα Αύξησης Μυϊκού Όγκου δημιουργούν στο σώμα τις κατάλληλες συνθήκες μυϊκής αύξησης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσαρμοστεί, υποχρεώνοντάς το σε συνεχή ανάπτυξη ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τα ορμονικά επίπεδα. Έτσι επιτυγχάνονται υψηλού επιπέδου αναβολικές λειτουργίες οι οποίες είναι και το κλειδί για την συνεχή μυϊκή ανάπτυξη.

Το βασικό κλειδί για να πετύχεις αύξηση στα επίπεδα που επιθυμείς είναι πρωτίστως η σωστή εκτέλεση κάθε άσκησης πάντα με την καθοδήγηση των γυμναστών του Body Performance και δευτερευόντως η πιστή τήρηση όλων των κανόνων ανάλογα με τη σωματική διάπλαση και τη φυσική κατάσταση που βρίσκεσαι.

Ξεκίνα τη γυμναστική που σου αρέσει με personal training ή small group training εύκολα, γρήγορα,  και δες τα αποτελέσματα  που επιθυμείς.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και έλα να μας γνωρίσεις κάνοντας μία δοκιμαστική δωρεάν προπόνηση!!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

    * Απαιτείται