Το personal training δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων. Στον τομέα της άσκησης, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι, για την επίτευξη του στόχου τους και για να αποδώσουν οι κόποι και ο πολύτιμος χρόνος, που αφιερώνουν στο γυμναστήριο, πρέπει να γυμνάζονται με τις οδηγίες, τη καθοδήγηση και την επίβλεψη ενός προσωπικού γυμναστή, που θα διαθέτει τις γνώσεις, τη κατάρτιση και την ικανότητα να τους βοηθήσει στην επίτευξη του δικού τους προσωπικού στόχου.

Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής έχουν αναδείξει πλέον την εξατομικευμένη εκγύμναση ως την ιδανικότερη και πιο αποτελεσματική!!

O γυμναστής σχεδιάζει κάθε στάδιο της προπόνησης σας βάση ενός προπονητικού προγράμματος, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και στόχους και σας καθοδηγεί με ασφαλή τεχνική των ασκήσεων που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τραυματισμούς.

Στο Body Performance βασιζόμαστε σε ένα ολοκληρωμένο προπονητικό σύστημα που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο, ευρέως αποδεκτές μεθόδους προπόνησης, με σκοπό να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της άσκησης, στο ελάχιστο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τους στόχους του γυμναζόμενου, αλλά και τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Οι Trainers μας ασχολούνται αποκλειστικά με εσάς, κατανοούν τις ανάγκες σας και σας βοηθούν να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Ο τρόπος λειτουργίας μας είναι σχεδιασμένος, έτσι ώστε η γυμναστική να μπει στην καθημερινότητά σας με ευχάριστο τρόπο και να γίνει μέρος της ζωής σας, ώστε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί σε όλες τις πτυχές της.
Τα οφέλη του Personal Training στο Body Performance :
Καθοδήγηση
Ποικιλία
Εμψύχωση
Αποτέλεσμα
Κέρδος σε χρόνο

Στο Body Performance δημιουργούμε το προσωπικό σας προπονητικό πακέτο, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τη καθημερινή σας δυνατότητα, δίνοντας πάντα έμφαση σε αυτό που εσείς ζητάτε και μπορείτε.

Συμπλήρωσε άμεσα τα φόρμα παρακάτω και έλα να μας γνωρίσεις κάνοντας μία δοκιμαστική δωρεάν προπόνηση !!

Σε μία εποχή που όλα είναι προσωποποιημένα, γιατί να μην είναι και η γυμναστική σου;
Πέτυχε το στόχο που έχεις θέσει, με το τρόπο που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα !!