Συνδυάστε την ομαδική προπόνηση με την εξατομικευμένη καθοδήγηση και επίβλεψη, εύκολα και οικονομικά !!

Το group training αποτελεί μία από τις πιο ανερχόμενες μεθόδους άσκησης και δραστηριότητας παγκοσμίως, τόσο για τους προπονητές και όσο και για τους ασκούμενους. Μέσα από τον αθλητικό συναγωνισμό επιτυγχάνονται περισσότερα οφέλη και οι προπονήσεις αποκτούν έναν ευχάριστο ομαδικό προφίλ.

Αν ο στόχος σας είναι η άμεση βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και κατ’ επέκταση της υγείας σας τότε μία από τις καλύτερες επιλογές είναι το Group Training στο Body Performance .
 Το πρόγραμμα σχεδιάζεται εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις ανάγκες και το επίπεδο του κάθε ασκουμένου ξεχωριστά. Το είδος αυτής της γυμναστικής στηρίζεται σε ολιγομελείς ομάδες εκγύμνασης των 3 έως 4 ατόμων και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν αποτελεσματική, διασκεδαστική αλλά ταυτόχρονα και υψηλής ποιότητας προπόνηση.
Οφέλη του Group Training :
Ευχάριστη προπόνηση & εξοικονόμηση χρόνου: Ο ρυθμός των προπονήσεων και το είδος της γυμναστικής είναι τέτοιος που ο χρόνος περνάει διασκεδαστικά και σε συνδυασμό με το επίπεδο ενέργειας του εκπαιδευτή σας ξεχνάτε ότι στην ουσία γυμνάζεστε σκληρά.
Εξοικονόμηση χρημάτων: Το κόστος για το Group training στο Body Performance είναι σημαντικά λιγότερο από αυτό του του Personal Training.
Η Διάδραση & η ομάδα: είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε ανθρώπους με τους οποίους θα μοιράζεστε κοινούς στόχους.
Φιλικό περιβάλλον: ο όρος «Γυμναστική»  δεν περιορίζεται πλέον σε μεγάλα απρόσωπα γυμναστήρια. Υπάρχουν μικρά studios όπως το Body Performance, με εξατομικευμένες και λεπτομερείς υπηρεσίες που δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.
Εξατομίκευση & Κίνητρο: Κάθε ασκούμενος έχει διαφορετική φυσική κατάσταση γι’ αυτό ο γυμναστής μπορεί να τροποποιήσει τις ασκήσεις έτσι ώστε να υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας των ασκήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων. Ακόμη έχοντας κάποιον να σας καθοδηγεί, να σας ενθαρρύνει και να σας θέτει στόχους ώστε η ικανότητά σας να περάσει στο επόμενο επίπεδο, τότε είναι πολύ πιο εφικτό να τα καταφέρετε. Ο γυμναστής σας είναι εκεί για να σας δίνει κίνητρο να προσπαθήσετε περισσότερο μέσω του ανταγωνισμού και της συντροφικότητας.

Με μόνο 1 ώρα προπόνησης νιώθετε την αλλαγή στο σώμα σας αλλά και την ανανέωση που χρειάζεστε.
Αποτελεσματικά, άμεσα, εύκολα και πάνω απ’ όλα ευχάριστα.
Συμπλήρωσε άμεσα τα φόρμα παρακάτω και έλα να μας γνωρίσεις κάνοντας μία δοκιμαστική δωρεάν προπόνηση !!