Το Cross Training με καινοτόμες προπονήσεις υψηλής έντασης είναι η καινούργια ολοκληρωμένη προσέγγιση προς την εκπλήρωση των στόχων σας. Με μία μεγάλη ποικιλία ασκήσεων που προέρχονται από τον αθλητισμό αλλά και την καθημερινότητα, συνδυάστε μυϊκή ενδυνάμωση, καρδιο-αναπνευστική τόνωση και χάσιμο βάρους του σώματος, αλλά και με βάρη.
Πρόκειται για μία προπόνηση που συνδυάζει πολλές δραστηριότητες αερόβιας και αναερόβιας άσκησης.
To Cross-training, θα το δεις συχνά και ως κυκλική προπόνηση, αναφέρεται σε συνδυασμό ασκήσεων από άλλα προγράμματα, διαφορετικά από την τυπική προπόνηση. Σε σχέση με το τρέξιμο για παράδειγμα, ένα δρομέας κάνει cross training όταν παράλληλα με το πρόγραμμα τρεξίματος κάνει μία προπόνηση με ποδήλατο, κολύμβηση ή ενδυνάμωσης για να ενισχύσουν το πρόγραμμα του τρεξίματος.

Στο Body Performance αντί να δουλεύουμε μεμονωμένες μυϊκές ομάδες δουλεύουμε με ολόκληρο το σώμα μας. Με γρήγορες εναλλαγές αερόβιας και αναερόβιας άσκησης. Έτσι στοχεύουμε στη βελτίωση της ευκινησίας, του κινητικού συντονισμού, στην αύξηση δύναμης και αντοχής, καθώς και στην ενίσχυση του καρδιο-αναπνευστικού συστήματος.

Ενεργοποιούμε το μεταβολισμό με το πιο συναρπαστικό είδος άσκησης και προπόνησης. Με λίγο ακόμα πάθος, στην πραγματικότητα ενεργοποιούμε τη λειτουργία καύσης του περιττού λίπους στον οργανισμό ενώ ταυτόχρονα μειώνονται οι μυϊκές ανισορροπίες επιτυγχάνοντας θεαματικά αποτελέσματα. Ακόμα ένα θετικό της συγκεκριμένης προπόνησης αποτελεί σίγουρα η έλλειψη της ρουτίνας, δεδομένου ότι προπονούμαστε κάθε φορά και με διαφορετικό συνδυασμό, με διαφορετικά όργανα και εξαρτήματα.

Η διασταυρωμένη προπόνηση (μεταφράζοντας κατά λέξη) καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για μία σύνθετη δραστηριότητα μέσα από την οποίο είναι εφικτό να αναπτύξετε τη δύναμή σας, να χάσετε λίπος, να αυξήσετε την καρδιο-αεροβική σας ικανότητα και να ενδυναμώσετε τα πόδια σας.  

Και όλα αυτά σε μόλις μία προπόνηση !!

Έχοντας τη μοναδική δυνατότητα να γυμναζόμαστε κάθε φορά διαφορετικά !!

Χάσε Βάρος, Αύξησε Αντοχή & Δύναμη με τη πιο καινοτόμο προπονητική Μέθοδο