Διατροφή και Αποτοξίνωση

Η απομάκρυνση των τοξικών ουσιών από διάφορα όργανα του σώματός μας, ονομάζεται αποτοξίνωση.
Ξεκινήστε με τη σωστή διατροφή, φροντίζοντας να τρώτε σωστά και πέντε περίπου μικρά γεύματα την ημέρα, ώστε να βοηθήσετε το μεταβολισμό σας.

Μη ξεχνάτε να παίρνετε πρωινό. Σας δίνει ενέργεια και βοηθά στον έλεγχο της διατροφής σας.

Καταναλώνετε αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να ενυδατώνεστε και να αποβάλλετε τοξίνες από το νεφρά. Κατάλληλοι είναι και οι χυμοί, το τσάι, τα διάφορα ροφήματα τα φρούτα.

Τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά. Διαλέξτε φρούτα εποχής, ώστε να περιέχουν στο μέγιστο αντιοξειδωτικές ουσίες και προτιμήστε τα βιολογικά, για να αποφύγετε τις χημικές ουσίες που μπορεί να περιέχουν, όπως φυτοφάρμακα κλπ.

Η διατροφή σας θα πρέπει να περιλαμβάνει άπαχο κρέας, ψάρι, φρούτα, λαχανικά, άπαχα γαλακτοκομικά, δημητριακά, ελαιόλαδο, ώστε να λαμβάνετε τα συστατικά που χρειάζεστε, χωρίς να επιβαρύνετε ιδιαίτερα τον οργανισμό σας.

Εάν παράλληλα με τα παραπάνω, ασκείστε τακτικά, πηγαίνετε γυμναστήριο ή κάνετε κάποιο άθλημα, θα βοηθήσετε περισσότερο τον οργανισμό σας να διασπάσει το λίπος, αλλά και θα ενεργοποιήσετε το έντερο, ώστε να απομακρύνει πιο εύκολα τις ουσίες που πρέπει.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και μαζί θα δημιουργήσουμε το πρόγραμμα διατροφής που σου ταιριάζει!!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

    * Απαιτείται