Αποκατάσταση Τραυματισμών

Η τακτική άσκηση είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση στην υγεία και την καλή φυσική κατάσταση. Ωστόσο, από απροσεξία συνήθως κατά την διάρκεια της άσκησης η ακόμα και στην καθημερινότητα μας μπορεί να καταλήξει σε τραυματισμό. Πριν επανέλθετε σε εντατικούς ρυθμούς άσκησης και πάλι πρέπει να είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως διαφορετικά κινδυνεύετε να τραυματιστείτε ξανά ή και να προκαλέσετε τραυματισμό σε άλλο σημείο του σώματός σας.

Με τη σύσταση του ιατρού σας ή φυσικοθεραπευτή σας και την καθοδήγηση των προπονητών μας, οργανώνεται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ώστε η αποκατάσταση να έρθει εις πέρας γρήγορα και με ασφάλεια.

Στο BODY PERFORMANCE η αποκατάσταση δεν γίνεται αυθαίρετα καθώς συνεργαζόμαστε με έναν από τους πιο έμπειρους κ καταξιωμένους φυσικοθεραπευτές-χειροπράκτες.

Η παρουσία του ειδικού είναι συνεχής ώστε να παρατηρείται η εξέλιξη και τα επίπεδα βελτίωσης ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται ο οργανισμός και το σώμα από όποια πιθανή κάμψη.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και έλα να μας γνωρίσεις ώστε μαζί να προγραμματίσουμε τις ασκήσεις που αφορούν αποκλειστικά εσένα!!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

* Απαιτείται